Wim Nieuwkerk Nederlands Kampioen Wintertriathlon 2006

Wim Nieuwkerk nam afgelopen zaterdag tijdens het Nederlands Kampioenschap Wintertriathlon in Assen al tijdens het lopen een voorsprong om deze vervolgens niet meer uit handen te geven. Op zowel het lopen als het fietsen was er geen concurrentie waardoor de voorsprong op het ijs ruim groot genoeg was om Feike Loots en Guido Gosselink voor te blijven. Erik-Simon Strijk en Arjen Kuper completeerden de top 5.

Bij de vrouwen was Bianca Broers veel te sterk. Ook zij was het snelst op zowel het lopen als het fietsen. Tijdens het schaatsen verloor ze iets op Jorine Koopman, maar haar overwinning kwam niet meer in gevaar. Marion Visser, Ellen Oosting en Lizette van der Vegt completeerden de top 5.

De volledige uitslagen zijn te vinden op de site van de WinterTriathlon Assen via de volgende links:

Foto’s zijn te vinden via de volgende links:

Plaats een reactie