Inschrijving WinterTriathlon Groningen 2007 geopend

De inschrijving voor alweer de 4e WinterTriatlon van Groningen is afgelopen weekend geopend. Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website www.wintertriathlongroningen.nl. De WinterTriathlon zal, net zoals voorgaande jaren, gaan over de sprintafstand en de middenafstand. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om de triathlon met een team te volbrengen in estafettevorm.

De WinterTriathlon van Groningen staat gepland op 17 maart 2007. Deze winterse variant uit de triathlonsport bestaat uit de onderdelen, lopen, fietsen en schaatsen. Bij de sprintafstand wordt er 5km gelopen, 25km gefietst en 10km geschaatst op de ijsbaan te Kardinge. De middenafstand gaat over 10km lopen, 45km fietsen en 20km schaatsen. Vooral de sprintafstand is goed te volbrengen met een goede conditie en een portie wilskracht.


Voor wie zich niet meteen aan een complete triathlon wil wagen, is er nu ook de mogelijkheid om de middenafstand met een team te volbrengen. Ieder teamlid neemt dan één onderdeel voor zijn/haar rekening.

meer info en inschrijven:    www.wintertriathlongroningen.nl

Plaats een reactie