Aankondiging Wintertriatlon Groningen 2008

De wintertriatlon van Groningen staat weer voor de deur. 15 Maart vindt alweer de 5e editie van de triatlon plaats. Sportcentrum Kardinge is als vanouds de uitvalsbasis. De sprintafstand, over 5km lopen, 25km fietsen en 10km schaatsen en de middenafstand, over 10km lopen, 45km fietsen en 20km schaatsen. Met de middenafstand vertrekken ook 30 trio-teams. Een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar.

In het deelnemersveld van de middenafstand vinden we weer veel oudgedienden. Onder hen bevinden zich GVAV Rapiditas hardlooptrainer Gerard Lange (2e 2007), voormalig marathon-(B)-schaatser Fokke Stoel (winnaar 2005) en schaatskanon Kurt van de Nes (3e Multi triatlon Inzell 2008). Zei zullen zeker proberen de overwinning op te eisen.

Met hen gaan nog 250 wintertriatleten van start. Er zijn nog enkele startbewijzen te krijgen. Tot dinsdag is de inschrijving geopend, na inschrijving is niet mogelijk.

Nmeer informatie:

www.wintertriathlongroningen.nl

Plaats een reactie