Inschrijving Wintertriatlon Groningen 2009

De inschrijving voor de 6e editie van de Estheticon wintertriatlon Groningen is afgelopen maandag open gegaan. De wintertriatlon is een uniek evenement in Nederland. Naast het NK in Assen is dit de enige wintertriatlon op de wedstrijdkalender van 2009. Met deze 6e editie is er een nieuwe hoofdsponsor aangetrokken waardoor de triatlon op zaterdag 14 maart 2009 nog groter kan uitpakken.

Naast de klassieke midden- en sprintafstand, waarbij achtereenvolgens hardgelopen, gefietst en geschaatst wordt is het ook mogelijk om met z’n drieën de triatlon te volbrengen. Ieder neemt dan in estafettevorm één onderdeel voor zijn/haar rekening (10km lopen, 45km fietsen, 20km schaatsen). Een uitstekend trainingsdoel in de wintermaanden en een leuke manier om met de triatlonsport in contact te komen.

De wintertriatlon Groningen heeft dit jaar, na 2 jaar geen hoofdsponsor gehad te hebben, weer een nieuwe en enthousiaste hoofdsponsor gevonden.

In samenwerking met het Groninger adviesbureau voor gebiedsontwikkeling Estheticon zijn de voorbereidingen in volle gang om zaterdag 14 maart

2009 de wedstrijd tot een succes te maken.

Meer informatie over de wintertriatlon is te vinden op de website:

www.wintertriathlongroningen.nl. U kunt zich daar ook inschrijven als deelnemer of meer informatie vinden over wat u kunt doen als vrijwilliger.

Plaats een reactie