Nu ook kwartafstand in Inzell

In overleg met de Inzeller Touristik GmbH heeft de Wintertriathlon Assen besloten tijdens de zevende Inzeller MultiTriathlon, naast de gebruikelijke wedstrijden die gebaseerd zijn op de internationale standaard voor de middenafstandwedstrijden, ook de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan recreatieve wedstrijden over de kwartafstanden.

Daardoor kunnen deelnemers vanaf 14-jarige leeftijd nu ook meedoen, zowel individueel als in teams.
De afstanden van de kwart-triathlon zijn: 6 km lopen, 12,8 km fietsen, 6,25 km langlaufen of 10 km (27 ronden) schaatsen.

Voor meer informatie over de Inzeller MultiTriathlon verwijzen we u graag naar de website van de Wintertriathlon Assen: www.wintertriathlonassen.nl waar u alles over de wedstrijden en het verblijf in Inzell te weten kunt komen.

7 februari 2009 – 7de Inzeller MultiTriathlon
Op zaterdagmorgen 7 februari 2009 kunnen deelnemers zich van 10:00 tot 12:30 uur melden bij het startbureau in de sporthal vóór de ingang van het IJsstadion in Inzell. Hier ontvangt u uw wedstrijdbescheiden. In de sporthal kunt u gebruik maken van de verwarmde kleedruimtes en douches.

De start van het evenement is voor deelnemers aan de middenafstand op zaterdag om 13:00 uur in het centrum van Inzell. De kwartafstand start om 13.15 uur bij Zwing. De wissels vinden plaats in het IJsstadion in de bewaakte stalling voor fietsen en ski’s. De finish van alle wedstrijden is uiteraard in het IJsstadion.

Na afloop van het evenement ontvangt iedere deelnemer als herinnering een T-shirt met logo+datum+opdruk in kleur.
De tijden worden elektronisch geregistreerd met behulp van het AMB-systeem.

Wij nodigen u en uw familie en vrienden van harte uit om op zaterdagmiddag na de wedstrijd tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Festsaal van Inzell onder meer de huldiging van de prijswinnaars bij te wonen.
Favorieten

In de aanloop naar het winterse evenement in Inzell kunnen we van een aantal toppers een spannende strijd verwachten om de overwinning.
Bij de dames is het niet vanzelfsprekend dat de titel naar de winnares van Assen gaat, t.w. Lizette van de Vegt. Zij kan van haar oudere collega’s felle concurrentie verwachten van o.a. Cora Mulder, Marjon Visser en Joke Rosier.

Bij de heren zal het nog spannender worden. Ziet de winnaar van vorig jaar, Martin Veenhuizen, kans zijn titel te prolongeren of weet de oude rot Rob Barel voor een verrassing te zorgen of vlak een outsider als Kurt v.d. nes nooit uit.
En wat er van Duits/Oostenrijkse zijde zich nog op het laatst aanmeldt, weten we nu nog niet. Jammer genoeg moet Robert Beute zich vanwege een blessure afmelden.

bron: nieuwsbrief WTA

Plaats een reactie