Inschrijving WinterTriathlon Inzell 2010

Sinds 2003 zijn Assen en Inzell verbonden door het organiseren van het winterse duursportevenement wat MULTITRIATHLON heet. Multi, vanwege de keuze in disciplines (als derde onderdeel het langlaufen of schaatsen) en meer recent ook in afstanden. Als op 6 februari a.s. tussen de fraaie kerk en het raadhuis van Inzell het startschot klinkt, dan is dat al weer voor de achtste keer.

Het team van de Wintertriathlon Assen en de organisatiegroep in Inzell zien jullie graag als deelnemer aan de start op 6 februari. Dat kan individueel, maar ook in teamverband.
Over de Multitriathlon is van alles lezen op de website  www.inzell.wintertriahtlonassen.nl. Behalve de wedstrijdinformatie vindt men er ook gegevens over meereizen met de bus, arrangementen e.d. Het inschrijfgeld voor individuele deelnemers is €. 15.–. Het inschrijfgeld voor de estefetteteams is €. 25.–.

Wil men ter plaatse zelf een accommodatie regelen, dan kan de site www.inzell.de behulpzaam zijn.

Plaats een reactie