Nieuwsbrief 1 NK Estheticon Wintertriathlon 2011

Middels deze eerste nieuwsbrief willen we jullie van harte uitnodigen voor het NK Estheticon Wintertriathlon van Groningen op zaterdag 12 maart. Het evenement belooft dit jaar extra mooi te worden omdat ook het Nederlands kampioenschap zal plaatsvinden. Daarnaast hebben we dit jaar een kinderserie, bedrijventeams en het wintertriathlon circuit. Kijk op onze website voor meer informatie.

NK status
Wintertriathlon Groningen is trots jullie te mogen melden dat dit jaar (2011) ook het NK voor senioren in Groningen zal plaats vinden. De NTB heeft normaal gesproken de regel dat alleen leden nationale titels kunnen veroveren. Maar voor deze editie is er dispensatie verleend op deze regel. Een daglicentie is voldoende om een gooi te doen naar de nationale titel! Dat betekent dat alle deelnemers met een Nederlandse nationaliteit kunnen deelnemen aan het NK!

Zie voor meer informatie www.nedtriathlonbond.org. Het NK voor de heren zal plaats vinden op de lange afstand (lopen-10 km, fietsen-50 km, schaatsen-20 km). Het NK voor de dames zal plaats vinden op de korte afstand (lopen-5 km, fietsen-25km, schaatsen 10km).
Kinderserie

Speciaal voor de jeugd zal er dit jaar ook de skate-run kinderserie zijn. Hierbij wordt eerst geschaatst (5 ronden van 400m) en vervolgens gelopen (1.25 km).
Kijk hier voor meer informatie.

Bedrijventeams
Speciaal voor bedrijven is een eigen klassement op gezet. De bedrijventeams kunnen zich in 2 of 3-tallen aanmelden en genieten van een VIP-behandeling en hun eigen bedrijf promoten tijdens de wedstrijd. Kijk hier voor meer informatie en inschrijving. http://www.wintertriathlongroningen.nl/index.php/wedstrijdinformatie/bedrijventeams


Wintertriathlon circuit
Wintertriathlon Groningen maakt deel uit van het wintertriathlon circuit. Dit is een klassement over de verschillende wintertriathlon evenementen. De eerste twee wedstrijden van dit circuit zijn al geweest.

Bekijk hier de tussenstand van dit circuit voor de dames en de heren

30 oktober 2010 NK wintertriathlon Assen
14 november 2010 Winterduathlon Alkmaar
12 februari 2011 Multi Wintertriathlon Inzell
12 maart 2011 NK wintertriathlon Groningen
26 maart 2011 Wintertriathlon Twente

Hoofdsponsor Estheticon
Estheticon zal net als vorig jaar onze hoofdsponsor zijn. Estheticon is een klein kennisintensief adviesbureau. Zij onderscheiden zich door een merkbaar grotere persoonlijke betrokkenheid, meer flexibiliteit en een inzet die verschil maakt. Van hun mag u verwachten dat ze verder meedenken dan u gewend bent.

Estheticon is beperkt van omvang en dat merken hun opdrachtgevers. Opdrachtgevers weten met wie ze zaken doen en worden niet doorverwezen binnen een grote organisatie. Zo kan snel en efficiënt gewerkt worden. Het bureau heeft de ambitie om compact en overzichtelijk te blijven terwijl toch een breed scala aan kennis en disciplines aangeboden wordt.

Het belangrijkste werkveld voor het bureau is: gebiedsontwikkeling. Met name de financieel-economische kant wordt door Estheticon met advies en uitvoering ondersteund. Advies betreffende strategische beslissingen en de inrichting van processen maakt hier onderdeel van uit.

Klik http://www.wintertriathlongroningen.nl/index.php/deelname/inschrijven om u aan te melden voor de wintertriathlon.

Plaats een reactie