Nieuwsbrief 33 WTA – De laatste van 2010

Natuurlijk beginnen wij deze laatste nieuwsbrief van 2010 met iedereen fijne kerstdagen toe te wensen. De organisatie van de Wintertriathlon Assen wenst u tevens veel voorspoed en vooral een goede gezondheid in 2011. In dat jaar hopen we alle deelnemers aan de wedstrijden in Inzell en Assen opnieuw aan de start te kunnen verwelkomen. Van onze zijde hopen we de beide evenementen nog weer meer te verbeteren.

Lees meer

Inschrijving WinterTriathlon Inzell 2010

Sinds 2003 zijn Assen en Inzell verbonden door het organiseren van het winterse duursportevenement wat MULTITRIATHLON heet. Multi, vanwege de keuze in disciplines (als derde onderdeel het langlaufen of schaatsen) en meer recent ook in afstanden. Als op 6 februari a.s. tussen de fraaie kerk en het raadhuis van Inzell het startschot klinkt, dan is dat al weer voor de achtste keer.

Lees meer

Nu ook kwartafstand in Inzell

In overleg met de Inzeller Touristik GmbH heeft de Wintertriathlon Assen besloten tijdens de zevende Inzeller MultiTriathlon, naast de gebruikelijke wedstrijden die gebaseerd zijn op de internationale standaard voor de middenafstandwedstrijden, ook de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan recreatieve wedstrijden over de kwartafstanden.

Lees meer

Uitslagen WinterTriathlon Inzell 2008

Op de 2008 versie van de wintertriathlon in Inzell was Martin Veenhuizen uit Ekehaar winnaar bij het Lopen – ATB – Schaatsen, met 6 seconden voorsprong op de locale favoriet Mortiz Geisreiter uit Inzell. Kurt v.d. Nes uit Zwolle werd 3e. Hieronder vindt u ook de uitslagen van de langlauf variant van de wintertriathlon en de trio’s op beide disciplines.

Lees meer

Inschrijven MultiTriathlon Inzell 2007

Jaarlijks organiseert de Stichting Wintertriathlon Assen in samenwerking met de Inzeller Touristik GmbH de Inzeller MultiTriathlon. In 2007 zal dit evenement plaatsvinden zaterdag 7 februari.  Ook dit jaar zullen er naast gewone inschrijvingen ook busreizen en volledige arrangementen aangeboden worden.

Lees meer